Contacteer ons

Voor informatie i.v.m. vacatures, carrièremogelijkheden of andere vragen kan u onderstaand formulier invullen. U kan ons ook bereiken op 015 445 880 of info@labsupport.be. Wij hanteren een strikt privacy beleid dus zullen alle informatie vertrouwelijk behandelen.

* Verplicht veld

Blijf op de hoogte

Ja, ik blijf graag op de hoogte en wil van Lab Support berichten ontvangen betreffende nieuws, marktontwikkelingen en andere nuttige informatie die mij helpen bij de start van, en/of vervolgstappen in mijn loopbaan.

Klik hier om op de hoogte te blijven.

Met meer dan dertig jaar ervaring heeft Lab Support de formule voor werkzoekenden geperfectioneerd om een succesvolle carrière uit te bouwen. De informatie die u indient, is belangrijk voor ons om tegemoet te komen aan uw behoeften op het gebied van opdrachten en contracten. In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU) 2016/679 ("AVG"), zal Lab Support uw persoonlijke gegevens verwerken in overeenstemming met ons Privacybeleid. Lab Support zal uw persoonlijke gegevens beschermen en niet onwettig aan iemand doorgeven. Als uitzendorganisatie ontvangt en verwerkt Lab Support uw persoonlijke gegevens met als doel de passende stappen te nemen om voor u een opdracht bij een van onze klanten te vinden en / of om een contract met u af te sluiten.

Wij vragen u om geen persoonsgegevens te delen als u jonger bent dan achttien (18) jaar,  of als de gegevens onder de AVG zijn geclassificeerd als gevoelige gegevens; dit omvat persoonlijke gegevens die raciale of etnische achtergrond, politieke opvattingen, religieuze of filosofische overtuigingen of lidmaatschap van een vakbeweging onthullen; of genetische / biometrische / gezondheidsgerelateerde gegevens of gegevens over iemands seksuele leven / seksuele geaardheid.