Account Manager bij Lab Support

Lab Support is het grootste laboratorium-recruitmentbedrijf in België. Wij werken op basis van uitzenden, consultancy, freelance en werving & selectie voor voornamelijk vaste alsook tijdelijke functies op A2, Bachelor, Master of PhD-niveau binnen de (petro)chemie, farmacie, voeding, biotechnologie, cosmetica.  Wij recruteren o.a. laboranten in QC en R&D, operators, administratief medewerkers labo, medewerkers voor Quality Assurance, Customer Support, Regulatory Affairs, Technisch-commercieel medewerkers, validatie-ingenieurs en labo managers.

Lab Support recruteert een Account Manager.
Functieinhoud  

Ben je gedreven door het genereren van nieuwe klanten, werk je graag lange termijn relaties uit, heb je zin om mee te bouwen aan onze groei in België? Dan is deze job misschien wel interessant voor jou. Je krijgt de mogelijkheid deze groei mee vorm te geven, met ondersteuning van je manager, collega’s in België en in het buitenland. 
Genereren van (nieuwe) business in België;
·         Gericht op het werven van klanten en het onderhouden van  contacten.  Dit voornamelijk via telefonische contacten met deze bedrijven (70%) en bezoeken aan deze klanten (30%).
·         Opstellen van een portfolio aan prospecten.
·         In kaart brengen van markt potentieel
·         Bouwen aan jouw netwerk, genereren van nieuwe contacten, creëren van samenwerkingen,  ‘vinger aan de pols’ houden bij de klanten.  Dit alles gericht op lange termijn relaties.
·         Prospecteren naar potentiële klanten, identificiëren en ontwikkelen van de unique selling propositions
·         Reactiveren inactieve klanten
Aanwezigheid op beurzen, conferenties met oog op de uitbouw van jouw netwerk.
·         Up to date zijn over nieuwigheden en markt trends.
·         Proactief cv’s van topkandidaten voorstellen aan prospecten
Administratie
·         Administratieve opvolging van deze contacten, opmaken van rapporten, inputten van info in de databae is een logisch gevolg van jouw inzet.
Deze functieinhoud doe je in een groeiend bedrijf mits de nodige ondersteuning.  Je werkt nauw samen met een team van een 12-tal collega’s in België. Daarnaast krijg je mee ondersteuning van het moederbedrijf vanuit Ierland en US.
Aanbod en voordelen
Je komt terecht in een gedreven en enthousiast team. Je zal ruimte en mogelijkheden krijgen om samen met je collega’s de business in België uit te breiden.  
Wij bieden jou een contract van onbepaalde duur. Naast een competitief maandsalaris bieden wij een mooi pakket qua secundaire arbeidsvoorwaarden (onder andere wagen, bonussysteem, verzekeringen). Blijvende training is een must.

Profiel:

Je haalt jouw energie en motivatie uit commerciële contacten en netwerken. Je treedt graag in contact met klanten, je gaat makkelijk een dialoog aan.  Je hebt zin om mee te werken aan de uitbreiding van het bedrijf, daarom is georganiseerd zijn en kunnen multi-tasken een must.

·         Commerciële – en klantgerichte instelling
·         Sterke (telefonische ) communicator; je kan goed luisteren en inspelen op vragen
·         Netwerker
·         Je bent een ondernemer, je werkt graag pro-actief
·         Presentatie – en onderhandelingskills
·         Bachelor diploma, of gelijkwaardig door ervaring
·         Ervaring of achtergrond in wetenschap is een pluspunt maar geen absolute vereiste
·         Bij voorkeur heb je al een eerste commerciële ervaring of ervaring in recruitment
·         Zeer goede kennis Nederlands en goede kennis Engels.

Contact:

Wil je deel uitmaken van dit verhaal? Stuur je cv en motivatie naar ilse.ghyselinck@labsupport.be Indien je meer informatie wenst, neem zeker contact op 015 445 880.
Meer informatie over het bedrijf : http://www.labsupport.be/