Toffe productiefunctie startende Bachelor - Master

Onze klant in Aalst is een internationaal bedrijf dat o.a. actief is in zetmeelproducten en zoetstoffen.

We zijn op zoek naar procesoperatoren om een aantal van hun processen op te volgen. Tarwe wordt omgezet naar zetmeel en dit wordt verder verwerkt tot suiker. Een aantal van die stapen (filtratie, kristallisatie, scheidingen,...) moet opgevolgd en bijgestuurd worden tijdens productie. Enerzijds volg je de processen op via een scherm, anderzijds zal je zelf ook via PLC sturingen de toestellen opstarten, bijsturen en afstellen. Je doet zelf ook staalnames en voert analyses uit in productie: pH, viscositeit, HPLC, NIR,...

Deze functie is heel interessant als je bv als Bachelor of industrieel ingenieur een eerste werkervaring in de produktie-omgeving van een chemisch bedrijf wil opdoen.  Je zal ingeschakeld worden in verschillende operationele taken in de produktie en kan op die manier alle processen grondig leren kennen.  Je krijgt hiervoor een grondige opleiding binnen het bedrijf, doorloopt de verschillende stappen van de processen om zo een inzicht te verwerven in de chemische reacties en processen. 

Vaste functie in volcontinu shift.

 

Profiel:

Master/Industrieel ingenieur (bio)chemie, Bachelor chemie, biochemie, milieu,...A2 mits voldoende productie-ervaring kan in aanmerking komen.

* je wil werken in een volcontinu-systeem (vroege-,late- en nachtploeg, 2 weekends op 5 vrij).
* je wil graag werken in een produktie-somgeving
* schoolverlaters komen zeker in aanmerking

Contact:

Iris Van Haezendonck;

015 445 880;

irisv@labsupport.be