Laborant validatie analysemethodes (farma)

Onze klant is een internationaal bedrijf actief in de ontwikkeling en produktie van actieve farmaceutische produkten en hoogwaardige scheikundige specialiteiten op het vlak van organisch synthese en extractie. 

Momenteel  zoeken zij een laborant voor de R&D afdeling "Analytical Development".  Deze afdeling ontwikkelt en valideert nieuwe analysemethoden die achteraf in het kwaliteitscontrolelabo geïmplementeerd worden. Dit zijn vooral analyses met HPLC, GC, IR en UV.

 

 

 

  • Je ontwikkelt, bepaalt en valideert de juiste analytische methodes om de kwaliteit van de producten te controleren
  • Je beschrijft en documenteert de gekozen analytische methodes volgens GMP-regels zodat deze op éénduidige wijze kunnen worden overgedragen naar andere interne labo's (QC- of In Process Control labo)
  • Je voert analyses uit op basis van verschillende analytische technieken in het kader van eigen projectopdrachten of als ondersteuning van de R&D labo's of de Pilot Plant
  • Je voert analyses uit op stoffen om extra informatie over het product te verwerven


 

Profiel:

Je bent in het bezit van min. een Bachelor-diploma Chemie

  • Je beschikt over een goede basiskennis organische chemie en je hebt een gedegen kennis over analytische technieken (HPLC, GC, IR, UV, ..) Relevante praktijkervaring betekent een plus!
  • Je bent bereid om in ploegen te werken. We voorzien 3 tot 6 maanden opleiding in dagdienst, waarna er wordt overgeschakeld op een ploegensysteem (Dit kan een 2 of 3 -ploegenregime zijn)
  • Je hebt een sterk analytisch inzicht en houdt ervan om nieuwe analytische technieken uit te proberen en op punt te stellen. Je denkt graag mee.
  • Je bent flexibel en kan snel wisselen van project. Bovendien werk je nauwkeurig en correct.
  • Je hebt een goede kennis van de gebruikelijke Office-software pakketten
  • Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Engels

Aanbod

Een stabiele werkomgeving gezien de internationale structuur waarbinnen het bedrijf zich situeert.

Een uitdagende werkomgeving bij een vooraanstaande speler in de chemische sector. We bieden gespecialiseerde technische trainingen en persoonlijke ontwikkelingsopportuniteiten. 

Een aantrekkelijk salarispakket met diverse extra-legale voordelen zoals extra vakantiedagen, hospitalisatieverzekering, bedrijfsrestaurant, uitgebreid pensioenplan, bonusregeling, enz.

Een aangename en mensgerichte werkomgeving met een no-nonsens cultuur, waarbij overleg en constructieve samenwerking centraal staat.

 

Contact:

Goedele Wilssens
015 445 880
goedele.wilssens@labsupport.be