Get out of the lab.. en word Scientific Recruiter!

Get out of the lab but not out of the science!  Is dit voor jou van toepassing?  Dan is onze vacature van Scientific Recruiter jou misschien op het lijf geschreven?

Lab Support is het grootste laboratorium-recruitmentbedrijf in België. Al onze Recruiters hebben een wetenschappelijk diploma én ervaring in de industrie.  Wij werken op basis van uitzenden, consultancy, freelance en werving & selectie voor voornamelijk vaste alsook tijdelijke functies op A2, Bachelor, Master of PhD-niveau binnen de (petro)chemie, farmacie, voeding, biotechnologie, cosmetica. Wij recruteren o.a. laboranten in QC en R&D, operators, administratief medewerkers labo, medewerkers voor Quality Assurance, Customer Support, Regulatory Affairs, Technisch-commercieel medewerkers, validatie-ingenieurs en labo managers.

Lab Support werd in 1985 opgericht als eerste divisie van ASGN, Inc. De kern van onze business: People first.

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Scientific Recruiter.

  • Je doet telefonische screenings en doet sollicitatiegesprekken met kandidaten.  Hierbij ga je hun technische/labo-kennis screenen, maar probeer je ook een goed beeld te krijgen van hun persoonlijkheid.  Een goede mensenkennis is hierbij dus belangrijk. 
  • Je schrijft een verslag van het sollicitatiegesprek met de kandidaat.  Hierbij is het belangrijk dat je je bevinden van het gesprek vlot op papier kan zetten zodat de rest van het team ook een goed beeld krijgt van de ervaring en persoonlijkheid van de kandidaat.
  • Je doet candidate searches voor specifieke vacatures in de interne database en op externe jobsites.
  • Je maakt aantrekkelijke job descriptions op, post deze op verschillende jobsites en volgt de instroom van kandidaten op.
  • Netwerken met je kandidaten portefeuille staat centraal in deze functie.  
  • Je neemt deel aan jobbeurzen.  

Profiel:

Je haalt energie uit het recruteren van potentiële kandidaten, daarnaast hecht je belang aan het onderhouden van deze contacten.
We hechten belang aan goede communicatievaardigheden. Je bent een goede netwerker en wil je contacten graag onderhouden, lange termijn relaties opbouwen met jouw potentiële kandidaten. Elke dag brengt andere taken mee, hiervoor is het kunnen organiseren, structureren en multi-tasken een troef.

Je hebt een klantgerichte ingesteldheid.

Je bent een goede communicator en netwerker en bent proactief ingesteld.

Je hebt een A2 of Bachelordiploma in een (bio)chemische richting en bij voorkeur een aantal jaren labo-ervaring.

Je hebt een zeer goede kennis Nederlands en goede kennis Engels.

Ervaring in recrutering is een pluspunt, maar zeker geen vereiste.  Wij bieden een on-the-job training in recrutering.

 

Aanbod en voordelen

Je maakt deel uit van een gedreven, collegiaal team.

Wij bieden jou een contract van onbepaalde duur. Een maandsalaris wordt aangevuld met een commissiesysteem en secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, cafetariaplan). Daarnaast hechten we belang aan het blijven trainen van onze medewerkers.

Locatie: Mechelen-Noord

Contact:

Wil je deel uitmaken van dit verhaal? Stuur je cv en motivatie naar ilse.ghyselinck@labsupport.be. Indien je meer informatie wenst, neem zeker contact op 015 445 880.