Recruiter bij Lab Support

Get out of the lab but not out of the science!  Is dit voor jou van toepassing?  Dan is onze vacature van Scientific Recruiter jou misschien op het lijf geschreven?

Lab Support is het grootste laboratorium-recruitmentbedrijf in België. Al onze Recruiters hebben een wetenschappelijk diploma én ervaring in de industrie. Wij recruteren o.a. laboranten in QC en R&D, operators, administratief medewerkers labo, medewerkers voor Quality Assurance, Customer Support, Regulatory Affairs, Technisch-commercieel medewerkers, validatie-ingenieurs en labo managers en dit binnen de (petro)chemie, farmacie, voeding, biotechnologie, cosmetica, milieu,...

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Scientific Recruiter.

    • Je doet telefonische screenings en doet sollicitatiegesprekken met kandidaten.  Hierbij ga je hun technische/labo-kennis screenen, maar probeer je ook een goed beeld te krijgen van hun persoonlijkheid.  Een goede mensenkennis is hierbij dus belangrijk. 
    • Je schrijft een verslag van het sollicitatiegesprek met de kandidaat.  Hierbij is het belangrijk dat je je bevinden van het gesprek vlot op papier kan zetten zodat de rest van het team ook een goed beeld krijgt van de ervaring en persoonlijkheid van de kandidaat.
    • Je doet candidate searches voor specifieke vacatures in de interne database en op externe jobsites.  
    • Je neemt deel aan jobbeurzen waar je de ambassadeur bent van Lab Support en studenten aanspreekt om bij Lab Support te solliciteren. 

Profiel:

Je haalt energie uit het recruteren van potentiële kandidaten en bent sociaal en communicatief; je hebt graag (telefonisch of face to face) contact met potentiële kandidaten.

Elke dag brengt andere taken mee, hiervoor is het kunnen organiseren, structureren en multi-tasken een troef.

Je hebt een klantgerichte ingesteldheid.

Bij voorkeur heb je een aantal jaren labo-ervaring. Zo niet, dan ben je bereid om je bij te scholen ivm labo-technieken.

Je hebt een zeer goede kennis Nederlands en goede kennis Engels.

Ervaring in recrutering is een pluspunt, maar zeker geen vereiste. Wij bieden een on-the-job training in recrutering.

 

Aanbod en voordelen

Je maakt deel uit van een tof, gedreven, collegiaal team met een no nonsens mentaliteit.

Wij bieden jou een contract van onbepaalde duur. Een maandsalaris wordt aangevuld met een commissiesysteem en secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, cafetariaplan). Daarnaast hechten we belang aan het blijven trainen van onze medewerkers.

Locatie: Mechelen-Noord

Contact:

Wil je deel uitmaken van dit verhaal? Stuur je cv en motivatie naar ilse.ghyselinck@labsupport.be. Indien je meer informatie wenst, neem zeker contact op 015 445 880.