Laboverantwoordelijke voedingslabo

Onze klant regio Hoboken is een dienstverlenend labo en is wereldleider op het gebied van kwalitatieve en kwantitatieve inspecties van voedingsstoffen.

Laboverantwoordelijke Food/Feed

Functie:

 

Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks aansturen van een 10-tal ervaren laboranten binnen het chemisch voedingslaboratorium en zorgt ervoor dat alle voedingsstalen volgens de vereiste standaarden geanalyseerd worden.

Volgende aspecten behoren tot jouw verantwoordelijkheden:

·       Je staat in voor de technische beoordeling en validatie van de analyseresultaten die naar de klant worden gerapporteerd.

·       Je houdt je vakkennis voortdurend op peil en benut deze om de bestaande werkmethodes en labotechnieken kritisch te evalueren en indien mogelijk verder te optimaliseren. Dit houdt ook methode-ontwikkeling en methodevalidatie in.

·       Je geeft je technische kennis systematisch door aan de (nieuwe) laboranten zodat iedereen op een hoogstaand niveau kan presteren en correcte analyses kan uitvoeren.

·       Het aansturen, coachen en motiveren je teamleden is een wezenlijk onderdeel van je dagelijks takenpakket.

·       Je bent tevens het aanspreekpunt voor onze klanten bij technische vragen of problemen en geeft onze back-office de nodige ondersteuning bij het opmaken van offertes.

·       Jaarlijks staan er ook enkele audit deelnames op het programma (in nauwe samenwerking met ons overkoepelende kwaliteitsteam).

 

Profiel:

Je bezit een Bachelor of Master diploma richting Chemie, Biochemie, Voedingstechnologie of andere wetenschappelijke richting. Verder beschik je minstens over 5 jaar relevante werkervaring (bij voorkeur binnen een QA labo) en heb je een grote passie voor wetenschap en techniek.

Je belangrijkste troeven zijn je verantwoordelijkheidszin, organisatietalent en je hands-on mentaliteit. Je kan je ergens echt in vast bijten; voor elk probleem vind je een werkbare oplossing!

 Je bent een loyale groepsleider die medewerkers kan coachen, begeleiden en motiveren. Je zorgt voor optimale werkcondities zodat jullie samen als goed functionerend team de vooropgestelde doelstellingen kunnen behalen.
Kwaliteit, veiligheid, uitmuntende dienstverlening en optimale klantentevredenheid zijn voor jou geen loze begrippen, maar draag je juist hoog in het vaandel.

 

Daarnaast beschik je over de nodige stressbestendigheid, flexibiliteit, maturiteit en gedrevenheid.

 

Aanbod:

Vaste functie in een stabiel en internationaal bedrijf met goede reputatie. Je werkt in een professionele werkomgeving, waar je je technische competenties verder kunt ontwikkelen.

Contact:

Goedele Wilssens

015 445 880;

Goedele.wilssens@labsupport.be