Kandidaten

Job Seekers
 

Dé specialist voor vacatures in en rond het laboratorium

Lab Support is dé toonaangevende specialist voor vacatures van laborant tot QA-medewerker en Labo Manager. Wij bieden voornamelijk vaste, maar ook tijdelijke functies op A2, Bachelor, Master en PhD-niveau in (petro)chemie, farmacie, voeding, biotechnologie, cosmetica.

Onze Recruitment Consultants die zelf een labo-achtergrond hebben, besteden veel zorg aan de voorbereiding voor een sollicitatiegesprek, selectie van specifieke vacatures die bij jouw profiel passen en introductie en bemiddeling bij onze klanten.

Zoeken in onze vacatures

Klik hier om direct te zoeken in onze vacatures. Je kan ons ook bereiken op 015 445 880 of info@labsupport.be.

Tips CV en sollicitatiegesprek

De eerste job of de vervolgstap in je carrière begint met een sollicitatieprocedure. Een belangrijke procedure als je bedenkt dat de sollicitatie deels je toekomst zal bepalen!

Met een goede voorbereiding, een sterke sollicitatiebrief en CV en vertrouwen in het gesprek vergroot je de kans op de ideale job aanzienlijk.

Hier geven we je enkele richtlijnen en tips voor de begeleidende brief, het CV en het sollicitatiegesprek.

Iemand​ doorverwijzen

Ken je een vriend of collega die ook geïnteresseerd is in de job opportuniteiten via Lab Support?
Verwijs hen naar ons

Blijf op de hoogte

Ja, ik blijf graag op de hoogte en wil van Lab Support berichten ontvangen betreffende nieuws, marktontwikkelingen en andere nuttige informatie die mij helpen bij de start van, en/of vervolgstappen in mijn loopbaan.

Klik hier om op de hoogte te blijven.

Met meer dan dertig jaar ervaring heeft Lab Support de formule voor werkzoekenden geperfectioneerd om een succesvolle carrière uit te bouwen. De informatie die u indient, is belangrijk voor ons om tegemoet te komen aan uw behoeften op het gebied van opdrachten en contracten. In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU) 2016/679 ("AVG"), zal Lab Support uw persoonlijke gegevens verwerken in overeenstemming met ons Privacybeleid. Lab Support zal uw persoonlijke gegevens beschermen en niet onwettig aan iemand doorgeven. Als uitzendorganisatie ontvangt en verwerkt Lab Support uw persoonlijke gegevens met als doel de passende stappen te nemen om voor u een opdracht bij een van onze klanten te vinden en / of om een contract met u af te sluiten.

Wij vragen u om geen persoonsgegevens te delen als u jonger bent dan achttien (18) jaar,  of als de gegevens onder de AVG zijn geclassificeerd als gevoelige gegevens; dit omvat persoonlijke gegevens die raciale of etnische achtergrond, politieke opvattingen, religieuze of filosofische overtuigingen of lidmaatschap van een vakbeweging onthullen; of genetische / biometrische / gezondheidsgerelateerde gegevens of gegevens over iemands seksuele leven / seksuele geaardheid.