Iemand doorverwijzen

Refer Your Friend
 

Wij zijn altijd op zoek naar laboranten, medewerkers QA en QC, validatie of customer support, lab supervisors, procesingenieurs, zowel starters als ervaren kandidaten.  Ken je een vriend of collega die ook geïnteresseerd is in de vacatures via Lab Support? Verwijs hen door naar Lab Support. Indien ze effectief via Lab Support aan het werk gaan, krijg jij van ons een bonus uitbetaald. 

* Verplicht veld

Geef hieronder de gegevens in van de persoon die jij wil doorverwijzen.
Geef hieronder JOUW gegevens in.

Blijf op de hoogte

Ja, ik blijf graag op de hoogte en wil van Lab Support berichten ontvangen betreffende nieuws, marktontwikkelingen en andere nuttige informatie die mij helpen bij de start van, en/of vervolgstappen in mijn loopbaan.

Klik hier om op de hoogte te blijven.

Met meer dan dertig jaar ervaring heeft Lab Support de formule voor werkzoekenden geperfectioneerd om een succesvolle carrière uit te bouwen. De informatie die u indient, is belangrijk voor ons om tegemoet te komen aan uw behoeften op het gebied van opdrachten en contracten. In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU) 2016/679 ("AVG"), zal Lab Support uw persoonlijke gegevens verwerken in overeenstemming met ons Privacybeleid. Lab Support zal uw persoonlijke gegevens beschermen en niet onwettig aan iemand doorgeven. Als uitzendorganisatie ontvangt en verwerkt Lab Support uw persoonlijke gegevens met als doel de passende stappen te nemen om voor u een opdracht bij een van onze klanten te vinden en / of om een contract met u af te sluiten.

Wij vragen u om geen persoonsgegevens te delen als u jonger bent dan achttien (18) jaar,  of als de gegevens onder de AVG zijn geclassificeerd als gevoelige gegevens; dit omvat persoonlijke gegevens die raciale of etnische achtergrond, politieke opvattingen, religieuze of filosofische overtuigingen of lidmaatschap van een vakbeweging onthullen; of genetische / biometrische / gezondheidsgerelateerde gegevens of gegevens over iemands seksuele leven / seksuele geaardheid.