Waarom voor Lab Support kiezen

Waarom voor Lab Support kiezen

Recrutering in en rond het laboratorium

Lab Support is uw uitgelezen recruteringspartner voor alle vacatures in en rond het laboratorium: laboranten, medewerkers Quality Assurance, Quality Control, Research & Development, validatie of customer support, technisch-commerciële medewerkers, lab supervisors, procesingenieurs. Wij recruteren zowel starters als ervaren kandidaten voor vast of tijdelijk dienstverband. Klik hier voor de afdelingen waarin wij u kunnen ondersteunen.

Opties voor uw recrutering

Lab Support biedt een gespecialiseerde service van uitzenden, consultancy en werving & selectie voor laboratoriumpersoneel op A2, Bachelor, Master en PhD niveau. Klik hier voor de optie die het best bij uw vacature past.

De perfecte formule voor een geslaagde recrutering

Lab Support is een gespecialiseerd bureau dat maatwerk levert op het gebied van recrutering in en rond het laboratorium. In de loop der jaren is Lab Support uitgegroeid tot het grootste laboratorium recruitmentbureau in België dat zowel werkt voor grote multinationals als kleine KMO’s en start-up bedrijven. Al onze Consultants hebben een wetenschappelijk diploma én ervaring in de industrie waarvoor ze recruteren. Dankzij deze expertise en de flexibele oplossingen die wij bieden, kan u als klant vertrouwen op de beste recrutering voor uw unieke behoeften. Klik hier voor onze formule voor een geslaagde recrutering.

Lab Support is onderdeel van ASGN Incorporated (NYSE: ASGN), een beursgenoteerde recruitment onderneming behorend tot de top 20 grootste recruitment bedrijven ter wereld.