Opties voor uw recrutering

Afhankelijk van uw specifieke behoefte bieden wij volgende opties aan voor uw recrutering. Uiteraard gebeurt dit op
no cure – no pay basis.

Uitzenden
Wilt u maximale flexibiliteit zodat u op elk moment verzekerd bent van de juiste personeelsbezetting? Dan is uitzenden de beste keuze. Bijvoorbeeld bij tijdelijke projecten, vervanging bij zwangerschap, ziekte of vakantie, pieken in de werkdruk, jobstudenten, ...

Tijdelijk tot vast
Deze optie biedt u de mogelijkheid om uw nieuwe werknemer een aantal maanden te evalueren vooraleer u hem een vast contract aanbiedt.

Consultancy
Via consultancy kunnen wij u on site ondersteuning bieden in verschillende projecten, bv. validatie van nieuwe labotoestellen, implementatie van een nieuw QA-systeem,... Deze projecten vragen meestal extra ondersteuning van gespecialiseerd personeel gedurende een bepaalde tijd.

Werving en selectie
Wilt u maximale zekerheid en graag de nieuwe medewerker direct in dienst nemen, dan kunt u de gehele werving en selectie aan ons uitbesteden.

Payroll
U heeft zelf een medewerker gevonden en wilt deze graag op een flexibele manier bij u laten starten? Lab Support biedt u de mogelijkheid deze tegen een gunstig tarief op basis van uitzenden in te lenen.

Contacteer ons gerust om te bespreken welke optie het best past bij uw behoeften.