Veelgestelde vragen

Wat zijn de vereisten om via Lab Support aan het werk te gaan?

Lab Support biedt interessante vacatures voor labo- en wetenschappelijke profielen op elk niveau van hun carrière – van PhD’s en senior managers tot junior profielen en starters.

Hoe kan ik mij kandidaat stellen?

Nadat je bij ons gesolliciteerd hebt, zal je gebeld worden door ons recruitment team om je cv te overlopen en te bekijken voor welke vacatures je in aanmerking komt.

Moet ik als kandidaat een vergoeding betalen voor de bemiddeling van Lab Support?

Wij brengen onze kandidaten nooit kosten in rekening voor onze bemiddeling.

Welk soort vacatures zijn er beschikbaar?

Lab Support biedt vaste en tijdelijke vacatures voor laboranten in QC en R&D, operators, administratief medewerkers labo, medewerkers voor Quality Assurance, Customer Support, Regulatory Affairs, Technisch-commercieel medewerkers, validatie-ingenieurs en labo managers. Onze Recruitment Consultants zullen je ondersteunen om de vacatures te vinden die het best bij jouw profiel passen.

Wat gebeurt er wanneer ik solliciteer op een vacature?

Indien je profiel past voor de vacature, word je uitgenodigd voor een éénmalig sollicitatiegesprek bij Lab Support. Zo krijgen wij een inzicht in je kennis en ervaring en begrijpen we naar welke functies jij op zoek bent. We geven je ook alle informatie i.v.m. de vacature en het bedrijf, zodat je je optimaal kan voorbereiden. Daarna wordt je kandidatuur bij het bedrijf voorgesteld en als ook zij vinden dat je in de functie past, word je bij hen uitgenodigd voor een gesprek. Zij nemen uiteraard de finale beslissing of je geselecteerd wordt. 

Wat gebeurt er als mijn tijdelijke opdracht eindigt?

Eens we vernemen dat je tijdelijke opdracht zal eindigen, zullen we je vragen om je cv te updaten met je meest recente ervaring en proactief voor jou op zoek gaan naar een nieuwe functie.

Hoe zal ik uitbetaald worden bij een tijdelijke opdracht?

Als uitzendkracht word je wekelijks betaald.

Kan ik een vergoeding krijgen om andere kandidaten naar Lab Support door te verwijzen?

Indien je een kandidaat naar ons doorverwijst die ook effectief via Lab Support aan de slag gaat, zullen wij je een bonus uitbetalen.

Heb je nog meer vragen?

Wij beantwoorden graag alle andere vragen op 03 808 21 79.